Ben je op zoek naar onze leverings- en retourvoorwaarden? Klik hier voor onze pagina in begrijpelijke taal!

Privacyverklaring

Onze gegevens

Naam: Cryless
Adres: Dulleweg 10, 1721CT, Broek op Langedijk
Telefoonnummer: 085 060 0418
Emailadres: [email protected]
Site: www.cryless.nl
KVK nummer: 82558094
BTW nummer: NL862518210B01

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Doel van het verzamelen van gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Cryless. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Contact opnemen
    Jouw gegevens zullen worden verzameld als jij contact opneemt met Cryless via de website of via de email. Via de email ontvangen we jouw mailadres. Via de website ontvangen we jouw e-mailadres en telefoonnummer (niet verplicht). We hebben deze gegevens nodig om te kunnen reageren op jouw vraag, opmerking of verzoek.
  1. Huur- en/of koopovereenkomst afsluiten
    Om een huur- en/of koopovereenkomst af te kunnen sluiten hebben we jouw naam, achternaam, adresgegevens, email, telefoon en bankrekeningnummer nodig. Anders kunnen we de meubels niet leveren of de betaling niet afronden. De telefoon hebben we nodig om met jou te overleggen over de datum wanneer we de meubels langs kunnen brengen.
  1. Website verbeteren
    De website van Cryless verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die bezocht worden.
  2. Links naar Social Media
    Op de website van Cryless staan twee links naar social media: te weten Instagram en Facebook. We doen dit zodat je via deze media ons kunt volgen en regelmatig updates en nieuwe foto’s en nieuwe producten te zien krijgt.

Ontvangers en duur van de Opslagperiode

Cryless respecteert de privacy van de afnemer en volgt de wet- en regelgeving die eisen stelt aan het gebruik van privacygevoelige informatie. Je kunt de website van Cryless bezoeken zonder Cryless te vertellen wie je bent en zonder persoonlijke gegevens vrij te geven.

Indien je jouw persoonlijke gegevens wel met ons deelt (om een huur- en/of koopovereenkomst te sluiten) dan worden jouw gegevens ontvangen door Cryless.

Onze website en onze email wordt gehost door Mijnwebwinkel.nl. Als je via de website of email gegevens opstuurt dan staat het op hun server opgeslagen. Alleen Cryless heeft toegang tot de gegevens.

Cryless bewaart jouw gegevens voor de duur van de huurovereenkomst, of in geval van koop voor de duur van de garantieovereenkomst, zodat we altijd contact op kunnen nemen als wij onze verantwoordelijkheid dienen te nemen. Na afloop van de huurperiode of de garantieperiode worden al jouw gegevens van de server van mijnwebwinkel.nl verwijderd tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Cookies worden bij het afsluiten van uw browser automatisch verwijderd.

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook, Google en Instagram opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Deze bedrijven stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Cookies worden bij het afsluiten van uw browser automatisch verwijderd.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Cryless of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Cryless privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Cryless vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Cryless.
  1. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Cryless.
  1. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Cryless vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. Jouw recht op inzage, rectificatie en recht op het wissen van gegevens wordt binnen 4 weken verwerkt.
  1. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Cryless niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Plichten

Cryless verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Zonder jouw gegevens kunnen we de meubels niet aan jou aanbieden.

Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Als de verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Cryless de betreffende meubels niet leveren.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Cryless met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Cryless behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Cryless dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Cryless te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op.

Klarna

Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en die betaalmethoden kunnen afstemmen op u. Uw overgedragen persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met: Klarna’s eigen privacyverklaring.